Ish bashkëshorti i 31 vjeçares e su*lmon dhe e kër*cënon!

Tridhjetë e një vjeçarja nga Tetova, dje (24-janar) në orën 20:30 në SPB Tetovë ka raportuar se ish-bashkëshorti i saj me të cilin nuk kanë qenë të kurrorëzuar M.B. (42) nga Tetova e ka sulmuar fizikisht dhe e ka kërcënuar.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Baby Boo