Isa Mustafa: SHBA sot iu tregojnë që jeni të pazotë, duhet të kërkoni falje

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa konsideron se të dështuarit që fajësuan SHBA-të për pazotësinë e tyre, duhet t’u kërkojnë falje të gjithë qytetarëve të Kosovës për konstruksionet e servuara parreshtur dhe fyerjet e paskrupullta ndaj LDK-së dhe figurave të saj.

Sigma Doors

Sipas tij, kjo është prova më e mirë që dëshmon se ata ikën nga pushteti si pasojë e pazotësisë dhe jo nga frika për copëtimin e Kosovës.