Ironizon Arbana Xharra propozon që studentët të mos falen nëpër koridoret e Universitetit

Arbana Xharra ka shkruar në rrjetin e saj social facebook rreth faljes së nxënësve nëpër koridoret e Univerzitetit ne Mitrovice, ja çka propozon ajo:

Universiteti Isa Boletini ne Mitrovice me faltore te improvizuara neper koridore.

Propozoj qe stafi i Universitetit te krijoje hapsire te vecant per studentet qe duan te falen e te mos detyrohen te vendosin perde neper koridore.

Kosova eshte shtet Islamik dhe jo laik. Kerkesa kryesore e studenteve ne Universitetin e Prishtines eshte hapesira per tu falur. Kushtetuta e Kosoves e perkufizon gabimisht Kosoven si shtet laik dhe neutral te ceshtjeve dhe besimeve fetare. Ky eshte realitet qe duhet pranuar.

Baby Boo