Irfan Buçi deklarohet: Kam dhënë dorëheqje, pasi duhet ta shëroj birin tim nga autizmi


Zëvendësdrejtori i Doganave, Irfan Buçi është deklaruar se ka dhënë dorëheqje për shkak se duhet ta shërojë birin e tij, i cili vuan nga çrregullimi i spektrit të autizmit.
Këtë e ka bërë të ditur vetë Buçi nëpërmjet një shkrimi në profilin e tij në Facebook.
Ndërkaq njoftimit ia ka bashkëngjitur edhe fotografinë me të birin.

Shkrimi i tij i plotë:
Per arsye familjare ( per shkak djalit tim qe duhet sheruar nga Autizmi jasht vendit dhe do te mungoj per nje kohe te gjat) te premten me dat 14-05-2021 jap doreheqje nga posti zv drejtorit te Doagnes ne RMV.
Ju faleminderit!
Familja eshte mbi gjitha❤️
Faleminderoj Ali Ahmetin per mbeshtetjen dhe besimin e dhene gjat ketyre 3 viteve.

Baby Boo