Intervistë me Doc. Dr. Ilir Hasanin


Portali pediatrja.mk ka realizuar nje interviste me Doc.Dr. Ilir Hasnin ku ka treguar të gjitha inovacionet në fushën e kirurgjisë spinale!

Baby Boo

Ilir Hasani mori pjese në organizaten me besueshmëei si “Spine Expert Group Meeting 2021 ai tha se ne si nikoqir i këtij eventi, u përpoqëm që të paraqitemi më të gjitha metodat aktuale dhe të reja, të cilat i aplikojmë në RMV, veçanërisht në Qendrën Spinale në Klinikën e Traumatologjisë. Bëhet fjalë për një numër të lartë të metdoave dhe teknikave të reja të ndërhyrjeve operative me të cilat jemi në nivel të standardeve botërore në trajtimin e lëndimeve të boshtit kurriozor….

KËTU MUND TA LEXONI INTERVISTËN E PLOTË