Interneti mbushet me ‘meme’ pas rënies së Facebook dhe Instagram


Përdoruesit kanë shprehur të gjithë ironinë e tyre në rrjet pas bllokimit për disa orë të rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

Problemet me këto aplikacione nisën rreth orës 17:41 të së hënës për të zgjatur deri në orët e para të mëngjesit.

Sipas ekspertëve, bllokimi shkaktoi një rënie me 5% të aksioneve të Facebook në bursë, përkthyer kjo në miliarda dollarë humbje.

Baby Boo