Interesim i madh për fluturimet nga Zvicra për Maqedoni

Sikurse të gjitha linjat tjera ajrore, edhe ato që na lidhin me Ballkanin, ka mbi dy muaj që janë bllokuar.

Po kjo vlen sigurisht, edhe për linjat nga Cyrihu në Kosovë dhe Maqedoni, vende prej nga vijnë shumica e madhe e mërgimtarëve shqiptarë me qëndrim në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Një pjesë e madhe mërgimtarëve kohëve të fundit kanë shprehur interesim të theksuar për fluturimet drejtë Shkupit, për të ardhur në vendlindje.

Baby Boo