Interesim i jashtëzakonishëm për rolet në filmin “The Uninvited” të regjistorit Xhafer Saliu

Mbi 200 persona aplikojnë për filmin “THE UNINVITED” nga regjisori Xhafer Saliu, interesim jashtzakonisht i madh Rekord aplikimesh për audicionin e filmit “THE UNINVITED” mbi 200 persona regjistrohen për audicion, transmeton PaCensure

Baby Boo

Hera e parë që në një film në Maqedoni “THE UNINVITED” kanë aplikuar kaq shumë regjistrues/e për të qenë pjes e një filmi, mbi 200 persona aplikuan që të jenë pjesë e ketij projekti por vetem 50 jane pranuar për fazën e audicioneve ku pastaj do zgjedhen edhe rolet e filmit.

Regjisori Xhafer Saliu është tepër i lumtur që interesimi ka qenë kaq i madh dhe ai thotë: “Nuk e kam pritur që do ketë kaq interesim të madh, me vet faktin që ka kaq shumë interesim ne presim që suksesin e njejtë ta ketë edhe vet filmi me permbajtjen që e ka” Respekt nga stafi i filmit “THE UNINVITED” dhe regjisori Xhafer Saliu. FACEBOOK: https://www.facebook.com/TE.PAFTUARIT/ EMAIL: [email protected] PaCensure