Inspektorët kanë konstatuar disa lëshime në takimin në Kumanovë

Kontrolli inspektues i jashtëzakonshëm për vërtetimin nëse ka shkelje të protokollit rreth takimit të përfaqësuesve qeveritar dhe autoriteteve lokale në Kumanovë ka përfunduar më 18 prill dhe janë konstatuar disa lëshime.

Baby Boo

Këtë sot e ka thënë drejtorja e Inspektoratit shtetëror sanitar dhe shëndetësor, Irinka Sotirova- Buhova e cila tha se Inspektorati mund vetëm të apelojë të vërtetohet fakti se të gjithë personat patjetër të përmbahen në rekomandimet e Komisionit për sëmundje infektive ose në mbajtjen e pajisjes mbrojtëse dhe distancës sociale.

“Kjo lëndë ka përfunduar dhe dorëzuar në MPB dhe MSH”, ka thënë Sotirova- Buhova duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve me kryetaren e Këshillit inspektues, Magdalena Filipovska- Grashkoska.

Inspektorët kanë konstatuar disa lëshime në takimin në Kumanovë

Kryeministri Oliver Spasovski, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ministrat për Shëndetësi dhe Arsim, Venko Filipçe dhe Arbër Ademi dhe kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski të cilët morën pjesë në takimin në Kumanovë, dje njoftuan se testet ndaj tyre për Kovid-19 janë negativë.