Inspektim i jashtëzakonshëm në Spitalin e Tetovës


Inspektorati Sanitar-Shëndetësor gjatë ditës së djeshme ka kryer kontroll të jashtëzakonshëm në Spitalin Klinik të Tetovës.
Nga ky Inspektorat thonë se pas përfundimit të he*timit, do të dalin me konkluzione konkrete.

Mediat gjatë ditës së sotme janë duke qëndruar në Spitalin Klinik të Tetovës dhe është duke ndjekur situatën nëse ka ende familjarë që vazhdojnë të kujdesen për pacientë me Covid, nëse është shtuar personeli mjekësor dhe deri ku janë he*timet nga ana e Prokurorisë së Tetovës.