Injoroi masat e COVID por u inf*ektua vetë me së*mundjen, ja mesazhi i 24 vjeçares


Raportimet fillestare, se vi*rusi ka si “pr*e” të preferuar të moshuarit, bënë që një 24 vjeçare në SHBA të in*joronte masat e miratuara nga autoritetet. Por në momentin që ajo u in*fektua vetë me së*mundjen dhe si*mptomat e saj u shfaqën ag*resive tek ajo, kuptoi gabimin që kishte bërë. Paola Castillo, 24 vjeçe qëndroi e shtuar 79 ditë në spital dhe gjatë qëndrimit atje rre*zikoi disa herë që të humbiste jetën.

“Isha gjithmonë në kontakt me njerëzit dhe besoja se v*irusi nuk do të ndikonte tek unë. Asnjëherë se kisha menduar që do të i*nfektohesha. Ndoshta po ta kisha vendosur sistematikisht maskën, nuk do të ndodhesha e shtruar në spital” u shpreh për mediat vendase Castillo.

Baby Boo