Iniciativa “E Dua Vodnon”: Qeveria të tëreqë vendimin për gazësjellsin

Iniciativa Qytetare e Dua Vodnon serish ka kerkuar qe Qeveria dhe nga Qyteti I Shkupit në menyrë urgjente të tërheqë vendimin e marrë parapraskisht për ndertimin e gazesjellesit, gypat e të cilit janë parashikuar tëe kalojne nëpërmjet malit Vodno.
“Kerkojme urgjentisht qe Qeveria edhe nje here te rishqyrtoje vendimin e marre dite me pare per ndertimin e gazesjellesit permes Malit Vodno, dhe te njejten ta terheqë”. Nga kjo iniciative thone se do te bejne cmos per te deshmuar se vendimi i Qeverise eshte i gabuar dhe se I njejti demton mushkerite e bardha te kryeqendres.
Ata thone se do te perpiqen qe drejtesine ta fitojne ne rruge te rregullt ligjore, sepse sic thone jane thyer te gjitha procedurat dhe nuk jane marre  bile as masat e nevojshme.
Baby Boo