Infermieri Italian i propozon martesë së dashurës në mënyrë të veçantë

Një infermier italian i ka propozuar të dashurës së tij martesë duke përdorur veshjen e tij të punës për të përcjellë mesazhin.
Giuseppe Pungente ndau foton e tij në një korridor të repartit të frymëmarrjes të spitalit Ostuni në Pulia, me kurrizin e kthyer nga kamera.

Baby Boo

Në pjesën e pasme të mantlibardhit plastik, ai thoshte: “Carmeli, a dëshiron të martohesh me mua?” me një “Po” dhe “Jo”.
Carmeli rummbullaksoi përgjigjen PO.
Në një postim në Twitter duke shpërndarë lajmet, sipas AFP, Pugente se “unë kam zhvilluar idenë që jeta e vërtetë është bërë nga gjëra të vogla dhe të thjeshta …