Inc*ident në restorantin e Nusretit: Një vajzë po dridhte të pasmet, eskalon situata kur vjen i dashuri i saj


Se është i njohur për receta të shijshme e pasuri marramendëse tani me këtë gjë janë njoftuar tërë bota. Por kuzhinierit të famshëm Nusret i ndodhi diçka krejtësisht e papritur në restorantin e tij. Në videon që u bë virale në rrjetin TikTok duket se Nusreti u ndodh në një situatë aspak të hijshme e gati problematike.

Një vajzë e cila shihet në restorantin e tij duke dridhur të pasmet e derisa Nusret po I bënte video duket se bëri që situata të eskalonte për pak sekonda. Brenda restorantit u fut mbase i dashuri i saj dhe ndali vajzën derisa Nusreti shihet duke ulur telefonin me të cilin po bënte video.

Videoja ka marrë komente të ndryshme me njerëz që kritikonin këtë gjë duke thënë se çdokush që do ishte në vend të djaloshit do vepronte njëjtë pra do ndalonte vajzën që po kërcente e të gjithë kishin sytë nga ajo.