Incident në Laç, Rama qëllohet me vezë


Në përfundim të takimit për llogaridhënien e qeverisë në qytetin e Laçit, kryeministri Rama është goditur me vezë. Incidenti nodhi teksa ai po dilte nga salla ku zhvillohej takimi. Kjo nuk është hera e prë që kryeministri qëllohet me vezë. Para disa kohësh ai u qëllua nga studentët te Fakulteti i Shkencave Sociale, si dhe nga opozita në Kuvend./Lapsi.al

Baby Boo