Incident në Bit Pazar në mes policisë dhe shitësve të mjeteve piroteknike (VIDEO)

Në tregun e Bit Pazarit ka ndodhur një incident mes policisë dhe shitësve. Sipas informacioneve policia është nisur në aksion për të konfiskuar mjetet piroteknike të shitësve, ndërsa këtu ka ndodhur edhe incidenti mes policisë dhe shitësve.

Baby Boo

Në videon mund të shihet se në aksion ka pasur edhe pjesëtarë të policisë për intervenime të shpejtë. Pritet që MPB të del me raport zyrtar në lidhje me ngjarjen.

Kujtojmë se vetëm gjatë ditës së djeshme, MPB ka raportuar se janë konfiskuar mbi 30 mijë copë mjete piroteknike në rajonin e Bit Pazarit në Shkup në rrugën “192”, ndërsa janë arrestuar dy persona.

https://www.youtube.com/watch?v=OOtl093akUI&feature=emb_title