Imami që thoshte se koronavirusi është dënim nga Zoti: U shërova me lutje dhe medikamente


Imami nga Mitrovica Fatmir Latifi tha se u shërua nga virusi Covid-19 përmes medikamenteve dhe lutjeve tek Zoti.
“Kam marr medikamente dhe jam lut. Njeriu edhe lutet edhe merr medikamente. Në aspektin shpirtëror lutja dhe në aspektin trupor medikamentet. Lutja është arma e besimtarëve,. Ne i respektojmë masat, të mos na i ndalin xhamitë”, ka thënë ai, në emisionin “Frontal”, në T7.

Hoxha Fatmir Latifi njihet edhe për deklaratën që bëri para pak kohësh në lidhje me koronavirusin, duke u shprehur se “Koronavirusi është dënim nga Zoti, sepse nuk po lejoni që gratë myslimane t’i vendosin ferexhet”

https://www.facebook.com/watch/?v=1106726829802916

Baby Boo