Imami Bahri Sejdiu, fyen gazetarët duke i quajtur çoban

Imami i Prishtinës, Bahri Sejdiu (ish kryetar i Këshillit Lokal të BIK Prishtinë) fyen gazetarët. Ky përveç si imam ka guxuar të merr dhe rolin e gjithologut duke bërë analistin dhe vlerësuar gazetarët, transmeton IndeksOnline.

Baby Boo

Ai në një status të tijin në facebook thotë “Hasan Prishtina i kish pas taku nja tre çobanë delesh nê fushë t’Kosovës dhe e kishte pas një debat me ta.Njashtu mu ka dukur mbramë debati i Albinit me këta “çobanët e gazetarisë”!!”