Ilire Dauti: Ulja e çmimeve të energjisë elektrike nënçmuese!


Pas vendimit që solli sot Komisioni Rregullator për Energjetikë, se çmimi i energjisë elektrike për shfrytëzuesit në Maqedoni ulet për 0.1 për qind, kanë reaguar fuqishëm qytetarët duke shprehur revoltën e tyre.

Profesoresha Ilire Dauti shkruan:

Ulja e çmimeve të energjisë elektrike për 0.1% nënçmuese për qytetarët. Përndryshe në një fakturë prej 3 000 den, ulja i bie te jetë 3 den ose për një vit qytetarët do jenë më të “pasur” për 36 den. Kur premtonin reforma dhe përmirësim të cilesisë së jetës mesiguri për këtë e paskan pas fjalën…

http://www.pacensure.com/2018/06/29/ulet-per-0-1-per-qind-cmimi-i-energjise-elektrike-ne-maqedoni/

Baby Boo