Ilir Hasani me mbështetje të madhe për Kandidatët për Këshilltarë Komunal në Kumanovë: “Emri ynë është Kumanovë”


Ish-zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani, përmes një postimi në rrjetin social facebook, u ka dhënë mbështetje të fortë Kandidatëve për Këshilltarë Komunal në Kumanovë nga radhët e BDI-së, Ridvan Dervishin, Zejnulla Ganijun, Arta Ademin, Mendu Asanin si dhe Fitor Jakupin.
“Emri ynë është Kumanovë”, ka shkruar Hasani.