Ilievski: “Ne dëgjojmë hallet e qytetarëve të Kumanovës”


Kandidati pë kryetar të komunës së Kumanovës nga radhët e LSDM-së, Oliver Ilievski po shihet gjothmonë e më afër qytetarëve.
Ilievski nga Kumanova siguron se do të ketë një qasje gjithëperfshirëse dhe do t’i dëgjoj nevojat e qytetarëve.

“Ne dëgjojmë nevojat e qytetarëve – Ne e dimë si, e dimë si! Ne kemi një qasje gjithëpërfshirëse dhe zgjidhje të sistemit. #SDSM për qytetarët e Kumanovës,” ka shkruar Ilievski në facebook.