Ikonë e hip-hopit, Ledri merr dhuratë edhe nga KFOR-i


Ikona e hip-hopit Ledri Vula, njihet për karrierën e suksesshme muzikore.

Ai është këngëtar i dashur dhe i pëlqyer në Kosovë dhe jashtë saj.

Si artist i dalluar në muzikë, ai u bë edhe artisti i parë që ka pranuar dhuratë simbolike nga KFOR-i.

Përveç gëzimit dhe krenarisë në sytë e Ledrit, të lumtur për këtë takim ishin edhe ushtarët e KFOR-it.

VIDEO

Baby Boo