Ikballe Huduti: Shoqata ‘Kurani’ u financua nga Irani, fonde prej saj përfitoi edhe BIK’u

Ikballe Huduti ka folur lidhur me akuzat ndaj saj për kryerjen e vepres penale ‘Shtytje për kryerjen e veprave terr*oriste.
Ajo ka treguar se organizata ‘’Kurani’’ të cilën e udhëhiqte, financohej nga Irani, e prej saj përfitonin fonde edhe Bashkësia Islame e Kosovës.

Baby Boo

‘’Shoqata Kurani me financim nga Irani ka nda fonde edhe për BIK. Shoqata Kurani kanë dhënë ndihma me kamiona, ndihma për shëndetësi. Por nuk janë reklamu”, shtuar ajo në një debat televiziv.
Ajo thotë se me Iranin e lidh ideologjia kuranore dhe dashuria e hibetit që e kanë populli i Iranit

Restorant Lumare