Ikballe Dauti: Po thonë mos të flasësh për LGBT. Ma morrën lirinë e të shprehurit, lirinë e mendimit

Ikballe Dauti Huduti:
Po thonë mos të flasesh për LGBT

Baby Boo

Kam shume për të thënë, por e kam rastin e hapur në gj*ykatë për shkak se deshën të ma mbyllin gojën, ma morën lirinë e të shprehurit, lirinë e mendimit, me futen ne bu*rg me pa të drejtë, më lanë në këtë gjendje jo të mirë, duke më ak*uzuan sipas nenit 134 ( Nxitje për kryerjen e veprave te*rroriste) , prandaj po me vjen keq që do te ma mbyllin edhe këtë të vetmen dritare te quajtur FACE BOOK, por sidoqoftë unë e shoh veten prëgjegjse dhe dua të kem dëshmi para Zotit se së paku e kam ngritur zërin rim për këtë padrejtësi ndaj njerëzisë.

Më duket se do duhet të bëjë ndonjë skandal, e të them tamam atë çfarë duhet të themi për LGBT-të , e ndoshta më kishin ardhur për të më arr*estuar, por amani ju qoftë mos më ejani në shtëpi, por vetëm më thërrisni në polici, ju premtojë se do të vijë. Skam çfarë të humbas, ashtu se ashtu , tani skam ndonjë liri të të vepruarit, po nejse, po ia lë kohës, ndoshta do të më kursej ajo dhe do të thotë koha se vendin e ke prapë në bu*rg.

Mua bu*rgu mua më ka pëlqyer, veç ditët e para ushqimin ja kam bojkotuar, e jam detyruar bukë e krip me ngrënë sa me ndenjur në këmbë. Pasha të madhin Allah kurrë në jetën time nuk kam bërë më shumë adhurime, më shumë meditim, më shumë zikër, më shumë lexim dhe më shumë gjumë të rehatshëm se sa në bu*rgim. Kamë ngrënë e kam fjetur, kam fol e kam kamë qeshur e shoqet i kam disponuar i kam dhënë motiv për durim, sepse ndërgjegjja dhe veprat e pastra gjithnjë më kanë prirë.