Idri Istrefi: “Atë që premtoj është ndershmëria”


Kandidati i ASH për komunën e Strugës Idri Istrefi me moton “pastër për Strugën” ka shkruar!
“Ajo që ne premtojmë, është ndershmëria, transparenca dhe denoncimi i korrupsionit. Vetëm kështu mund të japim shpresë te rinia, që ajo ta konsiderojë jetesën këtu”

Baby Boo