Identik sikurse Albin Kurti, aktori i Portokallisë me interpretim gjenial të kryeministrit kosovar

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.
Portokalli sjellë disa skeçe ku shihet Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.
Më poshtë, disa video

Baby Boo

Restorant Lumare