Ibrahimi: Sela e Ahmeti duhet të bisedojnë…

Selim Ibrahimi
Ashtu siç pritej nga zgjedhjet e fundit dolën dy parti kryesore që aktualisht e dominojnë skenën politike: BDI dhe ASH-AA.

Baby Boo

Ahmeti dhe Sela duhet të bisedojnë para se me u takuar me Zaevin dhe Mickovskin. Partitë kanë kapacitete të mjaftueshme për t’i kuptuar kundërshtarët dhe arritur maksimumin nga negociatat për formimin e qeverisë së re.

Në parim BDI dhe ASH duhet të ndajnë pushtetin 50/50. Variantet tjera do ta zbehin postin e kryeministrit.
S.Ibraimi
18.7.20