Ibrahimi: Së shpejti do të kemi dy fitues publik

Selim Ibrahimi

Baby Boo

Së shpejti do të kemi dy fitues publik: Ahmetin pasi të kthehet nga Haga ku ‘patjetër’ duhet ta mirëpresim dhe festojmë kthimin me këngë patriotike dhe Zaevin pasi t’i përfundojë pushimet në Prespë.
‘Mjalti i Bujarit ’ me sigujri i ka bërë mirë Zaevit, ndërsa ‘opozita’ shqiptare po përgatitet për ministritë. Kryesorja, Zaev do të duhet të flasë me Ahmetin, pavarësisht se me kë do të shkojë në koalicion dhe formojë qeverinë.