Ibishi: Le t’i deponojë Zaevi bizneset milionshe në buxhet të Qeverisë jo rrogat tona!

Besir Ibishi

Baby Boo

Nëse Z.Z kërkon 14.500 den rrogën ta zbret për dy muajt e ardhshëm, atëherë të gjithë të ardhurat e biznesit të Tij dhe familjar po dhe subjektit politik që i takon le ti deponon në konton e Qeverisë (apo shtabit të krizës).

Apo një propozim më populist:

•Nxjerni në shitje objektet miljonëshe!
•Vilat që posedoni vëni në funksion humanitar (rehabilitimi) ose ti vëni në shitje!
•Veturat qindra mijëra euroshe vëni në shërbim të shëndetësisë ose vëni në shitje.
•A doni ende….

Populizëm klasik, mrsh.