I riu pranon se ka vjedhur autoambulancën

18-vjepari D.N. nga Koçani ka pranuar se ka vjedhur autoambulancën nga Emergjenca Mjekësore në Koçani. Siç informon MPB, autoambulanca është gjetur dje në ora 08:30 në rrugën “Kirili dhe Metodi” ndërsa i riu në bisedë informative ka pranuar edhe dy vjedhje tjera.

“Janë zbardhur edhe veprat penale “vjedhja e rëndë” e një kompjuteri dhe “vjedhja e një mjeti motorik” “Opel Corsa”, të kryera më parë. Në një bisedë zyrtare në stacionin e policisë D.N. i ka pranuar veprat, ndërsa kompjuteri i sekuestruar dhe automjeti i tipit “Opel Corsa” është gjetur dhe i është kthyer pronarëve”, thonë mes tjerash nga MPB.

Baby Boo