I riu martohet me tenxheren e orizit: Është e dashur dhe gatuan mirë


Një i ri në Indonezi ka shpallur në Facebook-un e tij, se është martuar me tenxheren e orizit.
Ai e ka zbukuruar me vello tenxheren e ka shkruar, se ajo është e drejtë, e dashur dhe e mirë në gatim.
Por martesës i ka ardhur fundi 4 ditë më pas, dhe i riu shkroi me keqardhje, se nuk ka asnjë partner perfekt.