I papërsëritshmi Florian Marku, e mund boksierin ukrainas dhe shpallet kampion


Florian Marku ka shkruar historinë. Boksieri shqiptar ka fituar titullin ndërkombëtar IBF në peshat e mesme.
Marku boksoi 10 raunde me boksierin ukrainas, Maxim Prodan, teksa asnjëri nuk arriti të nokautonte tjetrin.
Kështu me vendim të ndarë, Florian Marku e fitoi këtë meç.
Dy gjyqtarë i dhanë pikët Markut, kurse njëri Prodanit.