I moshuari nga Jazhinca përdhunon 3 vajza të mitura!


Sapo është arrestuar i moshuari nga Jazhinca, pasi dyshohet se ka përdhunur tre vajza të mitura!

Baby Boo

I dyshuari ka punuar si shofer furgoni, ku ka shfrytëzuar mundësine për t’i kërcënuar vajzat e mitura dhe për t’i përdhunuar.
Policia ka vënë pas prangave teksa Prokuroria po mbledh provat kundër të dyshurit!

Për më shumë detaje Pa Censurë do të ju informojë në vazhdim…