“I forti” i Komoranit i rra*h tre policë të Kosovës


Policia e Kosovës ka arr*estuar mbrëmë një person në Komoran, pasi që i njëjti fillimisht ka ka*nosur e më pas ka su*lmuar fizikisht tre zyrtarë policorë.
Policia njofton se nuk ka pasur të lënduar, gjersa i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Baby Boo

“Është arr*estuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që i njëjti ka kan*osur dhe su*lmuar fizikisht tre zyrtarë policorë, vi*ktimat meshkuj kosovarë. Nuk raportohet për të lënduar. Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje”, thekson raporti.