I dënuari me burgim të përjetshëm: Kriminelët po lirohen, unë i pafajshëm 10 vite jam prapa grilave!


I dënuari me burgim të përjetshëm në rastin siç njihet në opinion si, rasti i montuar “Alfa” Agim Islamni, ka reaguar i revoltuar pas deklaratave të kryeministrit Zoran Zaev se për t’u integruar në NATO dhe BE, do të kishte sakrifikuar që të fitohen votat duke shtrirë dorën e pajtimit dhe falur dhunuesit e e “27 Prillit”

Për rastin “Alfa” më shumë mund të lexoni këtu:Rasti Alfa pjesa e 2-të
Për rastin “Alfa” më shumë mund të lexoni këtuE verteta e rastit “ALFA” ne duart e SAFET KADRII- gjykatës i Gjykatës së Apelit Shkup

Agim Islami ka shkruar:

“Qe 10 vite me shpres se do te del drejtěsia po si duket ně ket Shtet DREJTĚSI pěr tě pafajshmit nuk paska!! Sikur tě kisha běr 100 vepra kriminele qě moti do isha ně Liri ose aspak nuk do isha burgosur. Ně Maqedoni te jesh i drejt dhe i sinqert jeni ne rezik tě montoheni dhe tě děnoheni me burgim te perjetçěm pa běr asni krim pa pik faji. shum jam i deshpruar nga reagimi i kryeministrit aj ma shum po merakoset per kriminelt se sa per te pafajshmit. ?? ně EU dhe NATO nuk shkohet duke i liru kriminelet kurse te pafajshmit te kalben ne burg .. Turppp tě qoft se krejt te njejt jeni.”

Baby Boo