I dënuari kërkon të shkollohet në burgun e Dubravës nga i cili u arratis disa herë

Faton Hajrizi, i dënuar me 25 vjet burgim, po kërkon t’i kthehet shkollës. Kur duhej të merrej me libra, i mituri nga Skenderaj kishte kryer krime. Madje, pasluftës, kur i kishte 15 vjeç kishte vrarë një ushtar rus. Është arratisur disa herë prej burgjeve. Kërkesën e tij po e shqyrtojnë organet e drejtësisë. Familjarët dhe avokati thotë se 35 vjeçarit duhet t’i lejohet të shkojë në shkollë.

Faton Hajrizi kur kishte vetëm 15 vjeç kishte vrarë një ushtar rus në Kosovë. Ia kishte marrë armën atij dhe e ka qëlluar.

Baby Boo