‘I am water’ fiton çmim në ‘Golden Super Taste Awards 2018’


Uji ‘I am water’ nga Maqedonia sot në kompeticionin e mbajtur në Belgjikë, ka fituar çmim në ‘Golden Super Taste Awards’

Njëherit kjo është edhe gara më e madhe që zhvillohet për cilësinë e produkteve ushqimore dhe ujit.

Pronari Avni Thaçi ka shkrur: ‘Jam i lumtur që po ec këtë rrugë dhe nuk po flas për rrugëtim. Uroj që të gjithë prodhuesve vendorë ta përjetojnë këtë çmim. Faleminderit Zot që mē udhëzove për këtë rrugë të quajtur Golden Super Taste Awards 2018. Belgjikë’

Baby Boo