Humoristi i mirënjohur tetovar Hasim Memishi-Sopi ka paralajmëruar një projekt të ri

#Stand Up Sopi quhet projekti i ri i cili do të jetë në stilin amerikan të të bërit humor, ku ai do të perfomojë i vetëm duke argëtuar dhe bërë të qeshur publikun.

Sopi asnjëherë nuk e ka zhgënjyer piblikun, ngaqë edhe nëpër rrjetet sociale është mjaf i njohur dhe i pëlqyer, ai çdo ditë poston diçka interesante për publikun./PaCensurë

Baby Boo