Humb jetën në moshë të re Nora Pitarka punonjësja e Teatrit Shaiptar!

LAJM MORTOR
NORA PITARKA
22.12.1975 – 03.02.2023

Të pikëlluar edhe për një humbje të hershme dhe tronditëse, informojmë kolegët dhe miqtë tanë se sot u nda nga jeta Nora Pitarka, grimierja e Teatrit tonë.

Emri dhe vepra e saj qëndrojnë në të gjitha projektet e dy dekadave të fundit.

Do të ngelet gjatë në kujtimet tona për çastet e shumta profesionale dhe miqësore të kaluara bashkë.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për ty Nora.

Varrimi bëhet në ora 14:30 në Butel.

Baby Boo