Humb jetën i riu nga Forina!


Telegram ngushëllimi

E nderuara familje Selimi,
Të nderuar Forinas,

Me dhimbje të thellë shpirtërore e mora lajmin për humbjen e më të dashurit tuaj Fatonit, i biri i Dr. Stom. Ademsafi Selimi.
Njerëzit e urtë, të mirë, të mençur siç ishte Dr. Stom. Faton Selimi, gjithmonë lënë pas vetes shumë dhimbje por edhe kujtime të mira, prandaj veprat e tij jetësore prej intelektuali janë ngushëllim për familjarët dhe të gjithë ata që e kanë njohur.
Kolegu im i ndjerë ishte një ndër të paktët që me mirësinë e tij gjithmonë mbjellte lumturi dhe n’a jepte motiv për punë.
Ju lutem, që në emrin tim dhe të Komunës së Gostivarit, të pranoni ngushëllimet më të sinqerta!
Me respekt,
Arben Taravari – Kryetar i Komunës së Gostivarit

Baby Boo