Hristijan Mickoski, edhe për një mandat në krye të VMRO-DPMNE


Ka përfunduar votimi në VMRO-DPMNE.

Lideri i deritanishëm, Hristijan Mickoski ka fituar edhe një mandat në krye të partisë.

493 delagatëve, të drejtën e votës në Kongresin e XVII e kanë shfrytëzuar 492 delegatë. Prej tyre kemi 3 fletëvotime të pavlefshme dhe 489 fletëvotime për kandidatin profesor doktor, Hristijan Mickoski”, u tha pas votimit.

Baby Boo