Hristijan Mickoski do të publikojë “Bombë” ora 16:00


Kryetari i VMRO-DPMNE-së në faqen e tij ën facebook ka paralajmëruar se do të prezantojë një “Bombë” për kriminalitet e qeverisë së tanishme.

Ai ka shkruar në facebook: “Në një rast thashë se në Maqedoni ka një grabitje kolektive më të keqe se tranzicioni, pasojat e papunësisë dhe politikat e gabuara do të ndjehen për një kohë të gjatë. Unë kam thënë këtë në bazë të informacionit të saktë që më vinë në baza ditore. Ata thanë se do të luftonin për jetën për të gjithë, një vit më vonë, jeta për një qytetar të zakonshëm në Maqedoni nuk do të vinte kurrë, kjo është arsyeja pse karteli në pushtet është jashtëzakonisht i pasur dhe e vetmja gjë që po ecë përpara është krimi… Më ndiqni sot në orën 16” …, shkroi mes tjerash Mitckoski në facebook.

Baby Boo