Hoxhë Fatmir Latifaj pajton çiftin bashkëshortor që ishin të ndarë prej 17 vitesh


Hoxha i njohur, Fatmir Latifaj ka arritur që t’i bashkojë sërish një çift bashkëshortor që kanë qenë të ndarë prej 17 vitesh

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Latifaj me anë të një postimi në Facebook.

Pajtimi i radhës!
Sot me ndihmen e Allahut me 10 Muharrem 1442h
Me datën 29.08.’20 në ditën e fitores së Musaut alejhisselam kundrejt Firaonit simboli i zullumit dhe tiranisë arrita t’i pajtoj&bashkoj çiftin bashkëshortorë pas 17 vitesh ndarje… Vërtet emocionet dhe lotët n’a vërshuan kur fëmijët i përqafuan prindërit e ndarë padrejtësishtë… Allah Allah
Allahu i shkatërroftë sehibazët dhe magjistarët e edhe argatët e tyre amin!
Me respekt mulla Fatmiri!
Allahu m’a pranoft! Amiiiin.

Baby Boo