Hoxha: Tetova është e Besës

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha në click plus sonte ka folur për zgjedhjet lokale dhe përgatitjen e strukturave. Hoxha ka thënë se Besa garon gjithandej ku ka shqiptarë, qoftë me kandidatë qoftë me lista këshilltarësh.

Baby Boo

Gjithashtu, Hoxha është i bindur se Tetovën do e fitojë kryetari Bilall Kasami, gjithnjë duke iu referuar sondazheve të terenit.