Hoxha revoltohet me “Përputhen” dhe It’s My Love: A kjo do të jetë gjenerata pasardhëse e Adem Jasharit e Zahir Pajazitit

Edhe një hoxhë është marrë me fenomenin e ditëve të sotme, emisionin “Përputhen” dhe Its My Love. Hoxha, Omer Bajrami ka thënë se këto janë emisione turpëruese dhe degjeneruese për rininë tonë. Sipas hoxhës Bajrami kështu nuk duhet të jetë gjenerata pasardhëse e Adem Jasharit, Zahir Pajazitit dhe burrave e trimave tjerë që ka pasur ky popull.
Postimi i plotë:
Turpi i kohës!

Baby Boo

Është e tmerrshme të shikosh në emisionet televizive, të rinjë dhe të reja të këtij populli, të cilët dalin në skenë para të gjithëve, për t’u njohur, takuar, e në fund kinse “martuar”. A thua këta njerëz kanë familje, babë e nënë, vëlla e motër, fqinjë e shoqëri, nga të cilët së paku duhet të turpërohen?!

Si është e mundur që të lejohet në mesin e këtij populli, i cili ka pasur burra, nderë dhe xhelozi, një mashkull të takohet e të luaj me femra të ndryshme dhe atë në formë publike para syve të të gjithëve? Si është e mundur të tolerohet që një vajzë e këtij populli, të kërkojë fatin e saj në emisionet televizive, në mesin e meshkujve të ndryshëm, duke e zgjedhur atë si produkt në tezgë pazari? Ky popull ka pasur nderë, martesë dhe familje të shëndoshë. Njerëzit janë martuar dhe martohen ende pa nevojë, të “it’s my love” e as “përputhen”. Ai ose ajo që nuk mund të gjejë fatin e jetës përveçse duke dalur dhe kërkuar atë në publik, ai është në nivelin më të ulët.

Megjithëse, qëllimi i gjithë kësaj nuk është martesa, sa është degjenerimi, përfitimet materiale dhe arritja e famës. Njerëzit të cilët thyejnë akullin e të keqes në një shoqëri, e kanë përgjegjësinë dhe mëkatin e të gjithë atyre që e vazhdojnë atë pas tyre, pa iu pakësuar atyre fare. Mjerë ai që e thyen këtë akull! Çka duam të mbjellim në shoqëri me këto skena degjeneruese për rininë tonë? A kjo do të jetë gjenerata pasardhëse e Adem Jasharit, Zahir Pajazitit dhe burrave e trimave tjerë që ka pasur ky popull?
Zot na ruajt nga dënimi Yt!