Hoxha paralajmëron skenarë të errët nga VMRO-ja


Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha ka komentuar marrëveshje për kontestin e emrit të Maqedonisë, njofton agjencia e lajmeve INA.

Më ndryshimin e emrit Qeveria bëri një hap të guximshem për ta deblokuar vendin drejt BE NATO.

Ende është herët për lavdata dhe gëzime sepse keni një parti politike VMRO e cila do të bënë të pa mundurën për ta blokuar mk sipas rekomandimit RUS.

Vmro është një parti politike shumë e pasur financiarisht dhe ka përkrahës të cilët nuk janë për tu nënvlersuar.

Vmro në të kaluarën ka treguar shpesh herë se janë të aftë për skenarë të errët dhe të rufeshëm.

Tentim blokim të referendumit është krejtësishtë normale dhe ligjore, por skenarët e errëta janë specialitet i pa mohuar i vmro.

Te kisha qenë në vendin e Artanit nuk do të isha gëzuar dhe lavdëruar”, është shprehur Hoxha, duke komentuar edhe deklaratën e Artan Grubit për perspektivën e euroatlantike të vendit.