Hoxha nga Prishtina: Kryeni marrëdhënie me gratë tuaja se fitoni shumë sevape


Imami nga Prishtina, Fadil Musliu, i cili është bërë “viral” kohët e fundit në rrjetet sociale, ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë show.
Duke folur për dashurinë ne mes çifteve, ai kërkoi nga burrat që të kryejnë më shpesh marrëdhënie sek*suale me gratë e tyre.

“Jepni dashuri pa kufi grave të juaja sepse është obligim dhe sa herë që bëni marrëdhënie sek*suale ju fitoni shumë sevape”, tha ai.
Ndërsa shtoi se çiftet në Kosovë kane edhe kr*iza te shumta dhe u lut që të jenë më të vendosur në martesat e tyre.