Hoxha nga Likova: “Penda e Sllupçanit tash më realitet”


Ministri i bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe njëherit sekretar gjeneral i Lëvizjes Besa, ka qenë i pranishëm në tubimin e Likovës, ku edhe u promovua kandidati i Besës për Likovën, Luan Ramadani.

Hoxha ka deklaruar se penda e Sllupçanit do të bëher realitet.
“Penda e Sllupçanit tash më është një realitet dhe ajo do të bëhet”, deklaroi Hoxha. Më tej ai tha se së shpejti do të hapet njësia rajonale për bujqësi edhe në Likovë.

Baby Boo