Hoxha i xhamisë “Mustafa Pashës”: “Thuajse katër vite po jetojmë nën një presion të paparë nga regjimi i Sulejman Rexhepit”

Nuk ndalojnë kritikat e hoxhallarëve ndaj funksionimit të keq të BFI-së dhe BDI-së. Kështu, së fundmi për këtë çështje ka folur hoxha, apo ish – imami në xhaminë e “Mustafa Pashës”, Miftar Islami.

“Vijat e kuqe dhe lista e zezë e popullit
Thuajse katër vite po jetojmë nën një presion të paparë nga regjimi i Sulejman Rexhepit, ndjehem krenarë që asnjë milimetër nuk kam lëvizur nga parimi për një BFI të pastërt nga përkrahësit e krimit edhe pse shpeshherë më kanë shpifur deri në atë masë saqë të vëndojnë edhe vija të kuqe se kinse une nuk duheshka ti sherbej xhemateve sepse jam i rrezikshem per Sulejman Rexhepin. Krenohem me popullin tim që e din më së miri t’i bën listat e zeza dhe t’i vendon vijat e kuqe. Sulejman Rexhepi dhe klani i tij tanimë kanë vijat e kuqe të popullit tim te pastert. Ata që sot nuk kanë guximin ta luftojnë të keqen, nuk do ta kenë guximin që nesër ta mbrojnë të vërtetën!“, shkruan Islami.

Baby Boo