Hoxha i dërgon apel rinisë shqiptare nga hytbeja: Vendi i huaj nuk të bëhet atdhe! (Video)


Në qoftë se ndonjëri mohon kombin e tij dhe përqafon një komb tjetër, atë kurrë s’ do ta pranojnë në mesin e tyre, po gjithmonë do të tallen me atë të mjerë, thotë ky hoxhë në ligjëratën që mund ta përcillni në videon më poshtë.

Video Player